Nasze produkty

Melon Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 Melon

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  jasny
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Groch Wyróżniony

Specyfikacja produktu

GROCH

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  zielony
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Papryka mielona Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 PAPRYKA MIELONA

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  czerwony
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Czosnek Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 CZOSNEK

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  jasny
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Migdały Wyróżniony

Specyfikacja produktu

MIGDAŁY

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor średni brąz (od jasnego do ciemnego)
Smak Słodki
Rozmiar mieszany (nieskalibrowany)
Spójność Ostra w skorupkach
Materiał obcy Minimal (0,3%)
Zanieczyszczenia 1% max
Wady 3% max
Uszkodzenia 2% max
Podzielone i złamane 7% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Moisturenut -11%, jądro –7%
Popiół 24%
Pozostałości pestycydów Zgodnie z limitami EC1881 / 2006
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Aflatoksyny i inne zanieczyszczenia Zgodnie z limitami EC1881 / 2006
Liczba płytek tlenowych <100000 cfu / g
Pleśń 10 000 cfu / g
Enterobacteriacea 1000 cfu / g
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
   
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 570
Białko 21,26
Węglowodany
19,74 g
Całkowita zawartość tłuszczu
52,21 g
Cholesterol
0 mg

 

Pakowanie

Karton 6 kg lub worki PE 20 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie

 

Przechowywanie +10 do +16 w suchym miejscu
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Orzechy włoskie Wyróżniony

Specyfikacja produktu

ORZECHY WŁOSKIE

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  orzechowy
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 238
Białko 3,65
Węglowodany
77 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
1,25 mg
Błonnik
5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,6 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Ciecierzyca Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 CIECIERZYCA

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  jasny
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Orzechy arachidowe Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 ORZECHY ARACHIDOWE

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  jasny
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Arbuz Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 ARBUZ

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  zielony
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Subskrybuj to źródło RSS
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gk5007/public_html/euro-azja.pl/templates/gk_steakhouse/html/com_k2/templates/default/category.php on line 199